Eesti Akordioniliit 25

18. jaanuaril tähistas Eesti Akordioniliit Eesti Muusika- ja Teatriakadeemias oma 25. juubelisünnipäeva.

Nagu sünnipäevale kohane, tähistati seda pillimänguga. EAL-i liikmete päev algas G. Otsa nim Tallinna Muusikakooli eelõppe trio Antti Marjapuu, Mia Lee Kähri, August Lippuse muusikalise tervitusega, õpetajad said osaleda Kaspar Uljase meistrikursusel “Tangomuusika õpituba” ja õhtul astusid meeleoluka muusikalise etendusega üles Mikk Langeproon ja Henri Zibo.

Sünnipäev lõppes piduliku vastuvõtuga, kus seoses silmapaistvate saavutustega akordionieriala propageerimisel ning kauaaegse tulemusliku pedagoogitöö ja noodimaterjali väljaandmise eest nimetati Eesti Akordioniliidu elutööpreemia saajaks Henn Rebane.

Ürituse pildid leiate galeriist.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: