Yves Moulin’i (akordion, Šveits) kontserdid 28.-29. mail 2018 Tallinnas ja Tartus

Untitled
YVES MOULIN esineb

28. mail 2018 kell 18 Tallinna Keskraamatukogu saalis
29. mail 2018 kell 18 Heino Elleri nimelise Tartu Muusikakooli Elleri saalis
kontserdid on tasuta.

Yves Moulin on Šveitsi akordionist, kelle pärusmaaks on estraadimuusika. Ta on sündinud 1986 a. Wallis, Šveitsis. 2006 a. alustas õpinguid legendaarse professor Jasques Mornet juures ja võttis osa paljudest konkurssidest Šveitsis ja Prantsusmaal aga ka USAs ja Venemaal. Hiljem õppis Genneviliersi konservatooriumis Pariisis ning 2008 a. lõpetas selle kuldmedaliga akordioni ja kammermuusika erialal. 2009 a. naaseb Šveitsi ja loob oma muusikakooli, millest saab hiljem akordioni akadeemia – viimane saavutab tuntuse kogu maailmas. Yves Moulin on andnud kontserte kogu maailmas, ta on regulaarselt paljude konkursside žüriides ning annab ka meistrikursuseid. Praegusel hetkel on käsil duo projekt valgevene akordionisti Anatoly Taraniga ning laulja ja kitarrist Yann Fiardiga.
Yves interpreteerib Rossini, Wyrosteki, Tierseni, Monti ja paljude teiste muusikat, teeb seadeid ning loob ise muusikat.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: